Ai pierdut telefonul si este pe silent? Fluiera si il gasesti cu ajutorul acestei aplicatii android

Salut prieteni, asa este ca din cand in cand mai pierdeti telefonul prin casa, iar ca tacamul sa fie complet mai este si pe silent? De obicei il cautati de ametiti dar acum exista poate cea mai utila palicatie android prin care il poti gasi. Am putea spune ca aplicatia este un fel de „caine” care atunci cand fluieri vine la tine. Nu glumesc, daca fluieri gasesti telefonul.

Nu o mai lungesc, este vorba de Whistle Phone Finder o aplicatie android care te ajuta sa gasesti telefonul fluierand, este gratuita, si functioneaza perfect chiar si intr-o camera de 30 de metri patrati.

cum-sa-ti-gasesti-telefonul-daca-e-pus-pe-silent-e-poate-cea-mai-tare-aplicatie-gandita-vreodata

Chiar daca telefonul tau e pe silentios, tot ce trebuie sa faci este sa fluieri, iar telefonul te va auzi si va incepe sa cante. In plus, ecranul lui se va lumina, ca sa il gasesti mai usor daca cumva e ratacit printre haine.

Dupa ce o instalati, trebuie sa apasati pe butonul cu bifa, cel langa care scrie Enable Whistle Phone Finder.

DE AICI POTI DESCARCA APLICATIA

Update, am testat aplicatia…. Eu am obiceiul sa fluier cand ma plictisesc si este cam enervant sa fluieri si sa iti sune telefonul, era interesant sa iti poti seta un mesaj gen UNDE IMI ESTE TELEFONUL? (strigat), astfel suna doar atunci, tare sunt curios daca si la fluieratul pasarilor incepe sa cante….  Per total aplicatia este buna, functionala dar, trebuie sa te stapanesti daca ai obiceiul sa fluieri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *