Allview P7 Seon vine cu un ecran generos si un procesor de sunet Yamaha incorporat

P 7 Seon, este numele noului smartphone de la Allview, un smartphone puternic cu un ecran maricel si chiar IPS OGS HD de 5,5”.

Allview p7 Seon dispune de un ecran de 5.5″ si difuzoare stereo puternice pentru o experienta mobila incredibila, protectie Dragontrail glass, Dual SIM, camere de 8MP si 2MP cu functii atractive si utile, performanta maxima si multitasking la un alt nivel datorate procesorului Hexa Core si Android 4.4 sunt caracteristicile care ofera valoare smartphone-ului P7 Seon.

cdd969c07a

Pe ecranul generos al acestui dispozitiv, poti urmari videoclipuri, poti naviga printre imagini si te poti juca in voie cat este ziua de lunga. Ecranul HD de 5.5″ se regleaza automat in functie de lumina ambientala pentru o vizualizare optima, atat in exterior, cat si in interior. Tehnologia IPS iti ofera un unghi larg de vizualizare si culori fascinante.

Iar pentru a maximiza placerea de utilizare, display-ul este protejat de Dragontrail Glass, un strat de sticla ce reprezinta combinatia optima intre dimensiuni reduse, greutate usoara si rezistenta.

Allview P7 Seon este echipat cu un procesor Hexa core cu frecventa de 1,5 GHz si memoria RAM de 1 GB, toate acestea ducand la performante remarcabile si multitasking-ul la un alt nivel si iti ofera o navigare fluida si rapida pe web si in aplicatii. Transferul de date HSPA+ sustine redarea in flux si descarcarea de continut. Cu Mali 450 ai viteza sporita de procesare grafica pentru a te bucura de cele mai performante jocuri.

74f3290017

Sunetul este redat de cele doua difuzoare stereo, ajutate de amplificatorul Yamaha incorporat. Toate acestea impreuna cu sistemul DTS imbunatatesc sunetul filmelor, clipurilor video si al melodiilor, ajungandu-se la o calitate audio conform celor mai ridicate standarde de fidelitate. Conectand castile la acest smartphone, vei trai o experienta sonora exceptionala.

8ffdd98039

Cu Allview P7 Seon ai mereu la indemana doua camere foto pentru a surprinde momentele speciale de care te bucuri in fiecare zi. Fotografiile vor avea culori bogate, vibrante si clare. Camera principala de 8 MP cu Autofocus si dotata cu LED flash, are functie de inregistrare video Full HD si iti pune la dispozitie o serie de functii ingenioase.

50ad142eba

2530dc30c8

Allview P7 Seon ruleaza sistemul de operare Android 4.4 kit kat ce iti asigura o experienta fluida, optimizata. Acceseaza meniul rapid si ai acces la cele mai utlizate setari si la butonul de eliberare a memoriei RAM. Interfata de utilizare poate fi personalizata cu diverse teme incantatoare si efecte de tranzitie intre ecrane. Iar daca un singur wallpaper nu iti este de ajuns, poti seta schimbarea automata a imaginilor zilnic sau saptamanal.

e06d0ba030

In timpul calatoriilor, poti transforma telefonul in GPS. P7 Seon are preinstalata aplicatia Sygic, cel mai popular soft de navigatie offline din lume, apreciat de milioane de clienti. Sygic ofera o interfata moderna, intuitiva si usor de utilizat si ghidare audio si video de inalta acuratete.  Aplicatia nu necesita conexiune la internet si o poti testa gratuit timp de 30 de zile, dupa care ai posibilitatea sa optezi pentru achizitionarea pachetului complet de navigatie. 

48da9def83

Comentarii

  1. paul a zis

    Telefonul inregistreaza Full HD si face fotografii profesionale datorita programelor de editare grafica . Camera foto este de 8MP, iar procesorul este Cortex-A7, 1,5 GHz Hexa Core. Telefonul ruleaza Android 4.4.2 KitKat si este la un pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *