Android 4.4.3 vine deja pe primele telefoane. Cine poate primi update-ul

Utilizatorii de Android Stock au de acum acces la noua versiune a sistemului de operare, Android 4.4.3.

Android 4.4.3 aparuse deja pe primele telefoane si tablete. Onoarea de a primi ultima versiune a sistemului de operare au avuto utilizatorii de Nexus 4, 5 si 7 de la T-Mobile. Urmand utilizatorii de Moto X, Moto G si Moto E.

android-4-4-3-disponibil-deja-pe-primele-telefoane-cine-poate-primi-update-ul_size1

Update-ul a ajuns astazi si la gama de telefoane Google Play Edition, dar se bucura de el si detinatorii de HTC One, HTC One M8, Samsung Galaxy S4 si Sony Xperia Z Ultra. Deocamdata nimic despre LG G Pad 8.3.

Utilizatorii care nu sunt conectati la T-Mobil inca asteapta sa primeasca update-ul Android 4.4.3, scrie gsmarenaNoul update vine cu cateva buguri importante reparate si ar trebui sa mareasca performantele si stabilitatea gadgetului. Sunt schimbari insa si la partea de design. Interfata si iconitele au fost putin redesenate.

Comentarii

  1. a zis

    Mi-ai luat-o inainte 🙂 ieri seara am primit si eu update-ul over-the-air. Din cate am vazut s-a schimbat dialer-ul, desi imi placea mai mult versiunea veche, apelurile recente apar cu o interfata gen „Metro-style”, imbunatatiri in aplicatia Google Keep pentru notite..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *