AntiVirus Security pentru Android

Antivirusul AVG este cunoscut ca fiind una dintre cele mai bune optiuni pentru un antivirus gratis. Eu cred ca este cel mai bun antivirus oferit gratis. De aceea, consider ca ar trebui sa aveti in vedere si antivirusul oferit de AVG pentru Android. Trebuie sa tineti minte ca o sa va vorbesc despre versiunea gratis: Antivirus Security. Exista si o versiune PRO, care este bineinteles contra cost: 49 de lei.logo antivirus security

Protectia impotriva aplicatiilor de tip malware, aceasta aplicatie mai are si o multime de unelte care ajuta la protectie, imbunatateste protectia datelor private si ajuta sistemul de operare Android sa functioneze la parametri normali. Aplicatia principala este gratis, dar are si unele unelte (sau add-on-uri), care sunt active doar pentru o perioada de trial.

 

Scaner-ul de malware din aplicatie este foarte bun, verifica chiar si mesajele de telefon pentru a vedea daca ai primit ceva suspect. Bineinteles nu putea lipsi unelta antifurt. O unealta foarte importanta avand in vedere ca dispozitivele mobile sunt in ultima vreme tinta principala a hotilor. Antivirus Security iti permite sa controlezi setarile antifurt prin comenzi simple, prin SMS sau printr-o pagina web.

AVG Antivirus Security

Pana acum am mentionat doar partile pozitive, dar Antivirus Security nu este o aplicatie perfecta, are si ea cateva probleme. Durata de scanare pentru malware este relativ mare in comparatie cu alte aplicatii de antivirus pe Android, dureaza cateva minute, in comparatie cu alte aplicatii la care scanarea poate dura si cateva secunde.

O alta problema ar fi ca unele unelte nu functioneaza la fel de bine pe toate dispozitivele mobile. Sunt utilizatori care au raportat erorile pe diverse dispozitive. O optiune buna si rea este ca poti da ignore  in cazul in care o aplicatie este detectata ca malware. Pentru un utilizator cu experienta este o optiune foarte buna. Dar sunt si multi utilizatori care nu au idee riscurile la care se expun. Ma gandesc aici in primul rand la copii care au acces tot mai usor la dispozitive mobile.

In concluzie Antivirus Security oferit de AVG Mobile este un antivirus bun, mai ales ca este gratis, dar nu este fara probleme. Totusi trebuie sa luam in considerare ca aplicatia are un rating mediu de 4,4 fin la peste 3 milioane de ratinguri. Acest antivirus a fost instalat de peste 100 de milioane de ori.

 

Descarca AntiVirus Security din Google Play !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *