Aplicatia Drupe – toate contactele in acelasi loc

Drupe a fost lansat acum cateva zile pe platforma Android. Aplicatia ofera ceva ce se cauta, si ce era necesar de ceva vreme, mai exact iti strange in acelasi loc toate contactele tale si toate aplicatiile prin care poti comunica cu aceste persoane. Avantajul celor de la Android in fata platformei iOS sau chiar Windows il reprezinta faptul ca pentru a realize o aplicatie de Android nu interpretezi atat de multe probleme legate de software, ci doar trebuie sa iti dai frau ilber imaginatiei, si restul vine de la sine. Asadar, putem afirma despre cei care au realizat Drupe ca au avut intr-adevar o idee originala.

Ce face Drupe?

Aplicatia Drupe pe Android ne strange toate contactele, si ne ofera diferite modalitati sa le contactam. Intr-adevar, in ultima perioada, pentru utilizatorii Android exista o problema legata de contactarea persoanelor, mai exact, au aparut foarte multe aplicatii de comunicare, si fiecare continea lista ei de contacte, incat trebuia sa mergi prima data la aplicatie, sa cauti contactul, si abia apoi sa incepi convorbirea, si daca vroiai sa contactezi pe altcineva apoi trebuia sa mergi la alta aplicatie, si asa mai departe. Drupe ne creeaza un spatiu unde strangem toate contactele si toate modalitatile de a le contacta. Drupe functioneaza pe sistemul drag and drop prin care selectam contactul si aplicatia prin care dorim sau putem sa il contactam. logo aplicatie drupe

Cum functioneaza Drupe?

Aplicatia are mai multe trasaturi, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele :

Contact with just one swipe – Prin aplicatia Drupe aveti acces la orice contact din lista dumneavoastra, si printr-o simpla glisare a acestuia puteti contacta persoana respectiva cu aplicatia prin care doriti sa vorbiti cu aceasta, de exemplu : Viber, Whtasapp, s.a.m.d.

Always around- Aplicatia este tot timpul vizibila pe ecranul telefonului, insa nu e deloc enervanta. In partea stanga a ecranului sunt patru puncte unul sub altul care va asigura ca Drupe e acolo. Punctele sunt vizibile atat pentru Home Screen, cat si pentru orice aplicatie care nu ocupa tot ecranul. Asadar, ori de cate ori vreti sa contactati pe cineva, doar glisati oe ecran cele patru puncte si alegeti optiunea dorita.

Organizes your address book chaos – Ei bine, aceasta aplicatie nu este pentru persoanele care nu au avut niciodata probleme cu menajarea agendei de contacte. Totusi, ar fi bine ca aceste persoane sa si existe . Consideram ca e binevenita aceasta aplicatie care ne tine updatata lista de contacte. drupe app

Launch all zour communication apps from one place – Odata ce ne-am hotarat pe cine vrem sa contactam, avem puse la dispozitie o varietate de aplicatii din care putem alege pentru a realize conexiunea. Drupe recunoaste conturile de WhatsApp, posibilitatea de SMS sau apel vocal ale cartelei SIM si abonamentului aferent acesteia, Facebook Messenger, Skype, Viber, Tango si multe altele.

Commmunicate with groups across apps – Drupe recunoaste atat grupurile formate in celelalte aplicatii, cat si unele noi, care contin persoanele pe care dumneavoastra le decideti, insa ideea e aceeasi : toate sunt in acelasi loc!

Unified recent communications feed – In acelasi loc aveti si o arhiva care tine evidenta tuturor comunicatiilor care au avut loc cu oricare dintre aplicatiile mai sus amintite.

Desi nu era de foarte mult pe piata, o varianta updatata a aplicatiei s-a lansat recent, in data de 4 aprilie. Aceasta promite urmatoarele :

  • Posibilitatea manevrarii aplicatiei intr-un mod accesibil si pentru persoanele stangace
  • Aceasta varianta suporta la fel posibilitatea de a contacta vocal ori prin SMS, WhatsApp, Skype, Calendar, email, Google Maps, Waze si multe altele, fiecare cu modalitatea ei specifica de a realiza o legatura intre interlocutori.
  • Posibilitatea de a seta anumite codui PIN pentru acces rapid la anumite contacte.
  • Configurarea in default view a persoanelor contactate recent, ori a celor favorite.

In prezent, Drupe se incadreaza la limita de instalari intre 100 000 -500 000, ocupa un spatiu mic, de aproximativ 10 MB iar instalarea acestuia este gratis.Aplicatia arata foarte bine, iar cu ajutorul ghidului de la inceput este chiar usor sa intelegeti cum functioneaza. Am sesiszat mici probleme legate de recunoasterea contactelor din aplicatii, mai exact, daca au un avatar diferit, vor aparea de doua ori in agenda Drupe. Pe langa asta, grupurile de Facebook Messenger nu apar recunoscute ca si grupuri pentru mesagerie.Un dezavantaj probabil il constituie faptul ca se poate instala doar de catre utilizatorii Android, deci nu este destinat inca si celor care folosesc iOS ori Microsoft, insa probabil in curand va aparea si aceasta varianta.

 

Descarca Drupe din Google Play !

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *