Cat de bine stii capitalele Europei?

Una dintre cele mai populare metode de a oferi o nota mai mare cand eram ascultat la geografie, era sa spun capitala unei tari indicate de profesoara. Si chiar erau colegi cu care concuram sa vcapitalele europei aplicatie androidedem care stie mai bine capitalele. Azi o sa va prezint o aplicatie cu ajutorul caruia  puteti verifica cat de bine stiti capitalele Europei.

Aplicatia Capitalele Europei Teste este in limba romana si se poate instala gratuit din Google Play. Aplicatia a fost dezvoltata de userul Daniel Mocan.

Fiecare test are 10 intrebari de tip grila, care sunt alese la intamplare din capitalele Europei. Aplicatia este foarte simpla si usor de folosit. La finalul celor 10 intrebari vei primi un calificativ in functie de numarul de raspunsurilor corecte si de asemenea vei putea face un test nou.

Aplicatia Capitalele Europei pentru Android a avut pana acum peste 5000 de instalari si un rating mediu de 3.9 oferit de 68 de utilizatori. Cu siguranta media notelor este putin scazuta din cauza designului si functionalitatii foarte simple. Dar sa nu uitam scopul acestei aplicatii este de a vedea cat de bine cunoastem capitalele Europei. Am facut si eu cateva teste cu ajutorul acestei aplicatii pe Android si rezultatele au fost destul de bune :), cel mai important este ca nu am gasit greseli. Un lucru foarte important pentru cei care vor sa iti verifice cunostintele :P.

descarca de pe google play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *