Cele mai bune aplicatii android de remote control

Salut, in articolul de astazi va voi prezenta cele mai bune aplicatii android de remote control utilizate de mine pentru a accesa calculatorul cand sunt in deplasari sau pentru a folosi telefonul pe post de telecomanda, ba chiar uneori accesez si telefonul din calculator astfel nemaitrebuind sa ma chinui sa il gasesc (il pierd des prin casa), intru in el il fac sa sune si asa dau de el.

Cateva solutii de remote control in android sunt:

Chrome Remote Desktop. Instalezi aplicatia pe telefon, instalezi un plugin in browser-ul Chrome si iti controlezi computerul de la distanta. Apliactia poate fi instalata din google play sau dand click pe butonul de mai jos.

Screenshot_3

TeamViewer nu stiu cata nevoie de prezentare mai are, cert este ca se bucura de o deosebita notorietate pe toate sistemele de operare. Cu aceasta aplicatie poti intra din pc in pc, din pc in smartphone si invers. TeamViewer pentru android poate fi descarcat apasand pe butonul de mai jos

Screenshot_3

AirDroid face aproape acelasi lucru invers. Poti sa iti controlezi telefonul de la distanta, prin „web based app”. Nu trebuie sa fie conectate la acelasi wi-fi. Este util daca ti-ai uitat telefonul acasa, pentru ca poti sa vezi cine te-a sunat sau cine ti-a dat mesaje. Daca lucrezi mult de la birou, poti sa iti gestionezi mesajele si contactele direct din aplicatie. Poate fi descarcat lafel prin accesarea butonului de mai jos:

Screenshot_3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *