Cele mai bune jocuri si aplicatii Android pentru ianuarie 2015

Luna ianuarie  s-a terminat  a venit o serie de aplicatii pentru Android care merita descarcate de oricine detine un telefon sau o tableta potrivite.

Iata care sunt cele mai bune 15 dintre acestea, enumerare in care nu excludem nici jocurile.

Pentru cei care nu se pot dezlipi de Facebook, gigantul media a lansat aplicatia Facebook Groups. Cu aceasta, utilizatorii pot crea si manageria grupuri, exact asa cum o fac si pe site-ul FB, atunci cand intra de pe calculator.

facebook groups pentru android

Tot pentru comunicare se pot utiliza doua noi variante: WeMail sau Google Messenger. Prima dintre ele se aseamana cu Whatsapp si selecteaza emailurile in functie de utilizator si nu de subiect sau data, aratadu-le intr-o fereastra de chat. Cea de a doua este o aplicatie clasica pentru mesaje, are avantajul de a  fi dezvoltata de Google si pentru ceea ce reprezinta, isi face treaba foarte bine.

Videoclipurile de pe internet sunt o senzatie universala, asa ca nu puteau lipsi cateva aplicatii care se le ia in calcul. Milk Video pune la dispozitia utilizatorilor cele mai populare videoclipuri de pe Internet (insa nu si filme sau seriale). Tot in aceeasi zona se situeaza si Rooster Teeth, care ofera atat filmuletele de pe canalul lor de YouTube, cat si alte creatii de pe alte canale asemanatoare.

aplicatia milk video pentru android

Pentru filme, se poate folosi aplicatia Disney Movies Anywhere, care ofera acces la productiile firmei, dar si cele Pixar sau Marvel. Instalarea este gratuita si odata cu ea vine si posibilitatea de a urmari un film Disney.

disney movies anywhere pentru android

Odihna mai buna este adusa de Sleep Better with Runtastic, care ajuta utilizatorii sa masoare timpul in care dorm, modul in care o fac, dar si sa seteze alarme. Astfel, acestia pot avea un control mai bun asupra propriului program dar si asupra organismului lor.

sleep better de la runtasticsleep better pentru android

Rough Animation permite desenarea unor figuri simple si unirea acestora in filme de scurt metraj. Aplicatie foarte interesanta, care la doar 1.99 dolari reprezinta un mod excelent de a petrece timpul, dar si unul care stimuleaza creativitatea.

Rough Animator pentru Android

Nokia Z Launcher inlocuieste pagina de pornire a telefonului cu o interfata mult mai simpla si mai usor de utilizat, folosind scurtaturi pentru fiecare aplicatie. Totusi, faptul ca se afla in versiunea beta inseamna mai este un pic de lucru pana la finalizare.

aplicatia Nokia Z launcher Android poza 1screenshot Nokia Z Launcher Android

Amazon Echo se instaleaza pe telefon sau tableta si actioneaza ca o telecomanda pentru dispozitivele Echo (cu care se poate asculta muzica, afla starea vremii sau comunica). Totusi, este nevoie de o invitatie pentru a o folosi.

amazon echo pentru android - poza 1amazon echo android poza 2

Pentru cei interesati sa isi imbogateasca colectia de carti virtuale, BitLit permite scanarea celor reale si oferirea de carti electronice la preturi scazute sau chiar de variante gratuite pentru ebook-uri. La fel, cu The Hunt pot fi fotografiate articole de imbracaminte si aplicatia ofera informatii despre locurile de unde pot fi cumparate.

bitlit pentru android

Acum ca am ajuns si la jocuri, o alegere interesanta este Angry Birds Transformers, combinatia a doua dintre cele mai importante francize din ultimii ani. Razboiul dintre pasari si porci continua in aceasta varianta foarte colorata, care imbina elemente de platforming cu cele de shooting.

joc android Angry Birds Transformers

Un joc de strategie foarte interesant este Civilization Revolution 2. Acesta permite jucatorului sa construiasca orase si tari, intrand in coflict cu alte civilizatii, pentru ca in cele din urma sa devina stapanul absolut al hartii. Elementul de strategie este foarte bine reprezentat, jocul pastrand calitatile celebrei serii cu acelasi nume de pe PC.

joc android Civilization Revolution 2

Kingdom Rush Originis este un alt joc de strategie care, de aceasta data, transpune jucatorul intr-un univers fantasy unde acesta trebuie sa isi apere poporul in fata pericolelor din afara. Are o grafica interesanta si cu siguranta poate convinge pe oricine sa il incerce.

Joc android King Rush Saga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *