EaseUS Coolphone Cool Battery – utilizezi smartphone-ul mai mult timp

Telefoanele moderne sunt unelte extrem de utile, care au depasit demult simpla functie de apel si comunicare la distanta. Cu toate acestea, tot ceea ce pun la dispozitia utilizatorului vine cu un pret: consumul foarte mare de energie.

Cu cat mai multe aplicatii ruleaza simultan, in combinatie cu display-ul extrem de performant, camera si conexiunile wireless si Wi-Fi, cu atat mai putin dureaza bateria si asta este o problema comuna a tuturor utilizatorilor de Android.

Si cum bateria cedeaza exact atunci cand avem mai mare nevoie de ea, fiind implicati in activitati importate si la mare distanta de orice posibilitate de incarcare, era nevoie de solutii alternative care sa economiseasca energia. Asa a aparut aplicatia EaseUS Coolphone Cool Battery, care ajuta telefonul sa functioneze bine si in urma unei perioade de folosire prelungite.

Aplicati EaseUs CoolPhone pentru smartphone

EaseUS Coolphone Cool Battery este o aplicatie care se poate downloada gratuit de pe Google Play si se poate dovedi foarte utila pentru cei care doresc sa isi foloseasca telefonul cu Android pentru o perioada mai mare de timp fara a fi nevoiti sa il incarce.

Descarca EaseUS Coolphone-Cool Battery de pe Google Play !

 

Aceasta tine telefonul mai rece si il face sa functioneze mai rapid, reducand volumul de munca pe care acesta il face simultan. Iar solutiile prin care aceste lucruri sunt realizate difera, variind de la o simpla interventie pana la profiluri avansate care imbunatatesc performantele.

Aplicatia poate functiona in moduri variate, cea mai simpla interventie fiind reducerea numarului de operatiuni pe care telefonul le realizeaza simultan. Astfel, viteza de procesare a acestuia creste considerabil, cel mai mare avantaj ramanand totusi perioada de viata superioara a bateriei.

Aplicatiile din background (cele care nu sunt esentiale functionarii telefonului) sunt inchise, setarile sunt optimizate pentru a se consuma mai putina energie (prin oprirea WiFi si a BlueTooth-ului), totul pentru ca aparatul sa fie readus la o temperatura optima de functionare (factor in legatura cu care s-a demonstrat ca reduce consumul bateriei). Diferenta de 2 sau 3 grade se vede imediat si asta poate sa se obtina fara probleme cateva minute in plus pentru baterie.

screenshot cu aplicatia EaseUS Cool Phone EaseUS CoolPhone ajuta la autonomia smartphone-ului

Daca insa utilizatorul doreste sa foloseasca in continuare anumite caracteristici care pot fi inchise de EaseUS Coolphone Cool Battery, acesta isi poate crea propriul profil de interventie, alegand motode mai avansate de reducere a temperaturii. Aplicatia are setari la care se poate umbla pentru ca anumite caracteristici sa nu fie oprite niciodata. Exista si un profil super care reduce si mai mult din consumul de energie, ceea ce nu poate fi decat o aditie foarte utila.

Singurul dezavantaj vizibil al EaseUS Coolphone Cool Battery este ca inchide anumite aplicatii de care s-ar putea sa fie nevoie. Asta scade temperatura pe moment, dar aceasta ar putea creste daca aplicatiile respective se redeschid automat. Asadar, trebuie destul de multa atentie.

Totusi , aplicatia de fata este excelenta si ofera multe motive pentru care orice proprietar de smartphone cu Android ar trebui sa o foloseasca. Nu in ultimul rand, ofera informatii foarte utile cu privire la temperatura telefonului si la nivelul bateriei, acestea fiind foarte usor de gasit si de citit.

Descarca EaseUS Coolphone-Cool Battery de pe Google Play !

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *