Felicitaro – carti postale trimise prin posta din aplicatie

Azi o sa va prezint o aplicatie pentru Android creata de o companie romaneasca, care vine sa rezolve una dintre problemele pe care le avem atunci cand mergem in vacanta, numele aplicatiei este Felicitaro.

Dar sa vedem cu ce ne poate ajuta aceasta aplicatie. De multe ori mergem in vacanta, cumparam carti postale, iar dupa ce ajungem acasa ne dam seama ca am uitat sa le trimitem. Iar daca vrem sa le trimitem din vacanta, trebuie sa cautam timbre si o cutie postala unde sa le punem. Aici intervine ideea geniala din spatele aplicatie Felicitaro, va puteti crea carti postale personalizate sau puteti alege din cartile postale existente si sa o trimiteti toate acestea cu ajutorul aplicatie dar contra cost. Cei de la Felicitaro printeaza cartea postala si o pun la posta pentru tine.

Sa trimiti o carte postala poate dura si doar 30 de secunde, aici este marea valoare pe care o aduce aceasta aplicatie pe Android. Costul standard al unei carti postale este de 1,8 euro, dar pretul scade pentru cei care cumpara pachete de carti postale.

felicitaro

Un alt avantaj este ca poti face o poza si o poti trimite ca si carte postala, bineinteles ai optiunea de a face cateva modificari inainte de a o trimite.

Aceasta aplicatie nu se limiteaza doar la perioadele de vacanta, se pot trimite o felicitare/carte postala si de 8 Martie, Valentine`s Day sau oricare alta ocazie cand ar putea fi trimisa o carte postala.

O sa ziceti ca este scump, dar daca esti in vacanta in strainatate nu este foarte scump sa trimiti o carte postala pentru 1,8 euro. Sa nu uitam mare avantaj de a nu trebui sa faci o vizita la posta si dureaza doar cateva secunde.

Aceasta aplicatie a fost prezenta la ZF Mobilio, un eveniment realizat de Ziarul Financiar, de acolo mi-a venit ideea de a prezenta aceasta aplicatie. Daca doriti mai multe informatii despre aplicatie sau despre oamenii din spatele acestei puteti urmari emisiuniea ZF Live Aici:  http://www.zf.ro/zf-live/zf-live-florin-blejan-felicitaro-sper-sa-avem-60-70-000-de-descarcari-de-felicitari-pana-la-finele-anului-14183610

Pana acum 85 de utilizatori i-au oferit un rating mediu de 4.6. Media notelor este foarte buna, ceea ce inseamna ca utilizatorii acestei aplicatii sunt foarte multumiti de serviciile oferite de Felicitaro.

descarca de pe google play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *