FunABC aplicatie android pentru pitici isteti

Salut, in acest articol va voi prezenta una dintre cele mai dragute aplicatii android. Este o aplicatie pentru copiii, creata pentru a fi un ajutor in invatarea alfabetului prin imagini insotite de sunete.

Este vorba de FunABC de la Ejuk, creata de catre un grup de programatori romani care s-au gandit si la cei mici. Aplicatia a fost creata pentru cei mici dar, ma amuza si pe mine si nu ma pot abtine sa nu ma joc prin ea. Cel mai mult imi place litera O care are ca exemplu o oita foarte simpatica.

Aplicatia este foarte reusita si o recomand oricarui parinte, copii o vor indragi pe loc.

Descarcati de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ejuk.funabc

Descriere producator

 Fun ABC – abecedar de la Ejuk.
Joc – Alfabet pentru copii de la 2 până la 5 ani.

Aplicația va ajuta copilul să Învețe rapid alfabetul românesc. Navigarea simplă nu-l va confuza pe micuț: literele pot fi răsfoite înainte și înapoi. Împreună cu schimbarea imaginilor copilul va auzi ce este prezentat pe fiecare din ele.

Pe ecran se afișează o imagine colorată. Când apasă pe literă copilului aude cum sună aceasta. Odată ce atingi animăluțul, poți afla ce sunete emite. În joc sunt folosite înregistrări reale ale animalelor. Acest joc te va ajuta să te familiarizezi cu lumea animalelor. Creaturile mici și amuzante – locuitorii abecedarului– repede îl vor învăța pe copil alfabetul.

 

FunABC - Aplicaţii Android pe Google Play (1) FunABC - Aplicaţii Android pe Google Play (2) FunABC - Aplicaţii Android pe Google Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *