Here Maps

Cu aplicatia HERE Maps – mergi oriunde fara conexiune la internet sau wireless!

Incepand cu luna Martie putem calatori oriunde, fara sa trebuiasca sa ne mai conectam la internet. Here Maps e aplicatia pe care cei cu sisteme de operare Windows Phone si Android puteau sa o instaleze si pana acum, insa incepand cu luna Martie este gratis si pentru iPhone si iPad.

Here Maps a fost creata de cei de la Nokia si Windows Phone, astfel incat, prima data a fost lansata pe piata Mircosoft, urmand ca o varianta Beta a aplicatiei sa fie ulterior lansata si pentru utilizatorii de Android. Comparativ cu Google Maps, Here Maps ofera posibilitatea descarcarii hartilor offline, si prin urmare, folosirea acestora fara conexiune la internet, si fara folosirea pachetului de date, cu costurile aferente, motiv pentru care Here Maps  poate va ajunge cea mai buna aplicatie pentru navigarea offline, in special pentru calatoriile in strainatate, unde tarifele de Roaming sunt costisitoare, asadar, pe varianta Android se vor putea downloada atat harti nationale, cat si internationale, europene.

logo aplicatia HERE maps

Un mic impediment ar putea sa il reprezinte faptul ca, pentru a putea folosi offline hartile, e necesar sa le downloadezi intai, si spa

tial pe care il ocupa acestea nu e chiar mic, de exemplu, harta Romaniei ocupa undeva la 300 de MB, insa daca le mutati pe cardul SD nu ar trebui sa aveti nicio problema cu utilizarea lor. Telefonul este cel care prin intermediul GPS-ului nu pozitioneaza pe harta, iar noi, in functie de preferinte putem alege un traseu de mers pe jos, cu masina, sau chiar si cu bicicleta, si indicatiile de navigare se primesc in limba romana.

Here Maps poate fi folosit pentru a se planifica o calatorie inainte de a porni la drum, si astfel, poti salva itinerariul chiar pe telefon. Avand posibilitatea de a accesa harti a peste 100 de tari, cu ajutorul acestei aplicatii, in nicio tara straina nu va veti putea pierde, mai ales, datorita faptului ca Here Maps va ofera informatii legate nu doar de traseu din punct de vedere geografic, cat si privind transportul in comun cu tot cu programul lor de functionare, sau diferite rute pentru plimbari pe jos.Aplicatia a avut parte de un up-date acum in luna Martie, ajungand la un numar de utilizari de aproape 5 milioane. Here Maps ocupa un spatiu de 38 Mb si necesita o versiune de Android de 4.1 sau ulterioara.

Odata ce sunteti gata de drum, doar porniti aplicatia care va v-a ghida vocal spre destinatie. Cu Here Maps  folosit in modul offline depinde doar de dumneavoastra cat de repede ajungeti unde doriti, nemaiexistand situatiile enervante in care pierdeati conexiunea la internet.

Aplicatia HERE Maps

Aplicatia Here Maps dupa cum am mentionat si anterior, va ofera informatii si va gaseste restaurante si magazinele din apropierea locatiei sau a destinatiei, precum si ratinguri si review-uri de pe TripAdvisor, Lonely Planet sau alte site-uri de divertisment care va vor transforma viata de noapte intr-o adevarata provocare. Totodata, puteti arunca un ochi in interiorul mall-urilor sau a aeroporturilor prin intermediul unor harti 3D care va arata exact locatia unor magazine din interiorul Centrelor Comerciale, lifturile si alte facilitati. Mai mult, prin intermediul optiunii Glympse puteti sa impartasiti locatia si descoperirile cu prietenii, aceasta fiind o retea total securizata.

Care sunt trasaturile aplicatiei  Here Maps ?

  • Ghidare vocala pas cu pas care functioneaza in jurul lumii
  • Harti pe care le poti salva si le poti folsii in peste 100 de tari, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Franta,  Italia, Spania, Canada, Australia si Brazilia.
  • Stiri in timp real legate de traffic, si incidente in peste 40 de tari.
  • Harti ale transportului in comun
  • Harti ale interiorului unor mii de mall-uri si aeroporturi
  • Un planificator de drum, unde puteti sa comparati diferite rute pentru a gasi calea cea mai usoara
  • – Locurile pe care le salvati raman pe toate dispozitivele pe care ati instalat aceasta aplicatie

In plus, update-ul din luna Martie a adaugat si ghidarea vocala pentri Algeria, Cipru, Zimbabwe si a imbunatatit modalitatea de descarcare a hartilor si stocarea acestora pe cardul SD.

Asadar, tot ce va ramane este sa va faceti bagajele, sa alegeti o destinatie, sa gasiti drumul cel mai scurt sis a stati linistit, ca veti ajunge cu siguranta la destinatie.

Descarca HERE Maps din Google Play !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *