O aplicatie android pentru microbisti

In acest articol voi prezenta una dintre cele mai iubite aplicatii pentru android. Aplicatie foarte apreciata de catre microbisti, Live score Addicts este o aplicatie cu acces in timp real la informatiile din fotbal, precum scoruri sau progresele echipelor preferate. Odata instalata pe smartphone sau tableta, aplicatia ne poate aunta cand un meci important este pe cale sa inceapa si ne tine la curent cu golurile date. Putem paria pe scorul final chiar din interfata aplicatiei, iar dupa finalul meciului avem posibilitatea sa urmărim secvente video cu fazele interesante din joc.

live-score-addicts

Aplicatia Live Score Addicts necesita o scurta configurare pentru a invata preferintele noastre atat in materie de fotbal, cat si strict legat de functionalitatea propriu-zisa a aplicatiei.

live-score-addicts-1

live-score-addicts-2 live-score-addicts-3

Procesul constand in 6 pasi presupune alegerea ligilor din fotbalul romanesc si international pe care dorim sa le urmarim. Mai departe avem posibilitatea sa alegem echipele de fotbal individuale care ne intereseaza, atat locale cat si din alte campionate. La final alegem echipele pentru care vrem să primim notificari. Notificarile vor consta în anuntarea orei la care au loc meciurile si a scorurilor in timp real.

Interfaţa Live Score Addicts este compusa din 5 ecrane principale, aratand lista meciurilor de ieri, cele programate pentru astazi, meciurile de maine si cele programate pentru zilele urmatoare.

live-score-addicts

Live Score Addicts – principalele facilităţi:

  • Oferă informaţii la zi pentru 300 de competiţii fotbalistice din întreaga lume, inclusiv din România
  • Echipele anunţate pentru fiecare meci (aceste informaţii sunt disponibile mai mult pentru meciurile din campionatele importante)
  • Lista golurilor, înlocuiri de jucători şi statistici pentru fiecare meci în parte
  • Sistem de notificări în timp real cu informaţi din fotbal, care pot fi personalizate în funcţie de echipe şi chiar meciurile individuale (de exemplu, poţi alege să fii notificat când începe un meci, când se termină meciul sau doar prima repriză, când se marchează etc.);
  • Rezumate video – poţi vedea golurile unui meci pe care l-ai ratat.

Aplicatia poate fi descarcata de AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *