Spellcrafter un joc RPG interesant

Spellcrafter este un nou joc RPG realizat de dezvoltatorul Jujubee, care si-a facut loc in Google Play. Jocul este foarte asemanator cu majoritatea jocurilor RPG moderne, dar vrajile pot fi realizate intr-un mod foarte interesant.

In joc te vei plimba prin lumea magica, iar pe parcurs vei colecta aur, vei lua noi quest-uri sau vei lua decizii care te vor ajuta sau te vor incurca in drumul tau de a realiza un quest. Dar ce este foarte interesant la acest joc este modul de face vraiji. Fiecare vraja are propriul gest, iar daca realizati acest gest pe ecran vraja va fi lansata. Si ce este si mai interesat este ca puterea vrajii este cu atat mai mare cu cat viteza in care se realiza gestul atasat acesteia este mai mare.  Este mult mai usor acest mod de a face vraji decat cel clasic de a o cauta in cartea cu vraji. Poate ca o sa fie putin mai greu la inceput pana invatati gesturile fiecarei vraji.

spellcrafter android

Rolul tau in joc va fi de mag, dar putea alege sa lupti pentru oameni, elfi sau sa controlezi fortele necromancer. Jocul este impartit in 3 parti, fiecare dintre ele avand un focus diferit.

Chiar daca platesti intial pentru Spellcrafter, este bine de stiut ca nu sunt lucruri care se pot cumpara in joc, adica ai platit suma initiala si te poti juca linistit si ai aceleasi optiuni ca si ceilalti jucatori.

Fiind lansat recent si pe langa asta este si contra cost, jocul nu a avut pana acum decat cateva zii de instalari, dar pana acum peste 102 utilizatori au notat jocul, iar rating-ul mediu este 3.7 .

Acest joc poate fi instalat din Google Play din link-ul de mai jos.

descarca de pe google play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *