Star Wars Rebels: Missions

Un nou joc Star Wars si-a facut loc in Google Play. Jocul este bazat pe seria animata Star Wars Rebels. Jocul pentru Android este numit Star Wars Rebels: Missions, iar actiunea are loc undeva intre episoadele III si IV. Personajul principal din joc este Ezra Bridger, si cu ajutorul altor caractere familiare vei lupta impotriva Imperiului (Empire).

Sunt 34 de nivele, dar din pacate doar primele 4 se pot juca gratis. Pentru a avea acces la toate nivelurile si alte privilegii, trebuie sa faci cumparaturi in aplicatie.

logo Star Wars Rebels - Missions

Este regretabil ca achizitiile din aplicatie sunt o necesitate, chiar pentru a ajunge la nivelul 5 🙁 , dar sa nu uitam ca seria filmelor StarWars a fost de mare succes si cu siguranta se incerca obtinerea de venituri cat mai mari datorita bazei mare de fani. Mai ales ca Disney este implicata in crea acestui joc. Daca doriti sa incercati jocul, trebuie sa aveti in vedere ca jocul are o dimensiune destul de mare 673 MB. Trebuie sa aveti grija ca instalati jocul pe o conexiune de Wi-fi, care sa mearga destul de bine. Asta daca nu vreti sa platiti prea mult la providerul vostru de internet mobil.

Chiar si cu toate acestea Star Wars Rebels: Missions este un joc foarte interesant si poate crea chiar dependenta.

Jocul a fost instalat de peste 1 milion de ori si aproape 50 000 de utilizatori au oferit un rating mediu de 3.8 si este oferit in Google Play de compania Disney.

Daca vreti sa incercati acest joc il puteti descarca de pe Google Play din link-ul de mai jos.

Descarca Star Wars Rebels: Missions din Google Play !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *