Top 10 aplicatii Android pentru editare video

Obtine mai mult de la smartphone-ul tau cu Android! Vezi in continuare topul celor mai bune 10 aplicatii pentru editarea videoclipurilor pe Android, pentru modificari, pentru convertirea fisierelor video, taiere(scurtare) si pentru a adauga efecte pe filmulete. Din pacate, Android-ul nu este atat de util daca nu ai si aplicatii, din fericire gasim o sumedenie de aplicatii care ne usureaza viata si ne permit sa folosim smartphone-ul pentru mai multe task-uri. Acest top al aplicatiilor apk gratis pentru editare video este unul personal, bazat insa si pe functionalitatile oferite de aplicatii, precum si clasificarea acestora sau ratingul din PlayStore.

    1. Magisto video editor&maker – este evident o aplicatie Android utila la editarea videoclipurilor pe smartphone, aceasta iti permite sa creezi colaje video din fotografii, poti adauga efecte pe videoclipuri, sa adaugi sunete…imi aduce aminte de aplicatia ce o aveau Nokia N70, deoarece practic alege singura cele mai interesante momente din videoclipuri atunci cand faci colaje, nu trebuie sa fii profesionist sa o poti utiliza, insa e si un dezavantaj ca nu ai multe optiuni. O poti descarca gratis aici.
    2. VideoShow video editor – este o aplicatie Android gratuita pentru editare si realizare videoclipuri simpla de folosit, cu o interfata intuitiva, iti permite sa vizualizezi in timp real modificarile, sa adaugi efecte de tranzitie, sa iti inregistrezi vocea ca soundtrack sau sa adaugi text in videoclip. Sunt disponibile si efecte precum sepia, polaroid etc si poti adauga si fotografii in filmulete. Poti descarca gratis aplicatia aici.
    3. AndroVid – iti permite sa editezi fisierele video de pe telefon, este utila pentru taierea videoclipurilor, o buna aplicatie pentru convertirea unui video in format MP3. Are un design mai putin atractiv insa, si e un pic mai greu de folosit, utila totusi, si se poate descarca gratis in PlayStore.
    4. WeVideo – este o aplicatie de editare foarte simpla de folosit, pur si simplu alegi videoclipuri pentru montaje, adaugi un template si eventuale captiuni dupa care obtii filmuletul. Nu este o aplicatie foarte complexa, ci mai degraba una sociala, ce pune accent pe impartasirea usoara pe diferite platforme, deci e probabil mai utila daca doriti sa realizati repede de pe telefon un videoclip pentru a-l distribui pe retele sociale, sau YouTube. Descarca WeVideo gratis.
    5. KineMaster Video editor – este o aplicatie cu un design ceva mai profesional, cu previzualizarea videoclipurilor impreuna cu un timeline (asemanator After Effects), iti permite sa adaugi efecte, are multe functionalitati, printre care si adaugarea unui text „handwritten”, insa varianta gratuita adauga un watermark pe videoclipuri. Pana sa cumparati versiunea pro, incercati varianta descarcata gratis din PlayStore.
    6. VidTrim – este un editor video pentru Android util la organizarea videoclipurilor, la taiere fisiere, convertirea formatelor direct pe smartphone, si la extragerea molodiei/sunetului in format MP3 din videoclip. Sincer primele 5 aplicatii ar trebui sa fie de ajuns, insa voi face top 10 pentru a avea mai multe alternative. Daca doresti sa descarci gratis aplicatia VidTrim pentru Android mergi de pe telefon in PlayStore.
    7. Video Editor – by Acro Media Studio este o buna alternativa pentru cei care vor sa economiseasca spatiul de stocare de pe Android, si in acelasi timp sa aibe parte de o aplicatie de modificare a videoclipurilor folositoare, simplu de folosit, cu un design flat. Cautati aplicatia in PlayStore, are 3,65 Mb.
    8. VideoFX Music Video Maker – este aplicatia potrivita pentru cei care vor niste efecte vizuale ceva mai speciale, care nu se regasesc in aplicatiile enumerate mai sus, sunt disponibile peste 50 de efecte si filtre gratis pentru filmari. Vizionati mai jos videoclipul pentru a vedea efectele.

   1. VivaVideo Free video editor – o aplicatie destul de simpla, o prezint ca alternativa, insa nu m-a impresionat prea tare, daca doriti sa o incercati o gasiti in PlayStore.
   2. Pixel Studio Animation maker – este o aplicatie Android ceva mai diferita, iti permite sa realizezi filmulete de la 0, utila probabil pentru cei mai nostalgici, pasionatii de jocuri 2D/ Mario Bros. Urmareste mai jos videoclipul pentru a intelege despre ce e vorba, si daca iti place descarca aplicatia din PlayStore.

Pentru tine care a fost cea mai utila aplicatie din aceasta categorie? Daca ai gasit una folositoare ce nu este inclusa in acest articol, atunci o poti recomanda celorlalti lasand un comentariu. Pe data viitoare!

Comentarii

 1. Dan Gavril a zis

  Folosesc Viva si Viva pro. În general sunt mulțumit de ele.
  MAGISTO, FACE CE VIDEO CLIP VREI EL.
  NU POTI SATA DDECÂT MUZICA
  NU MI AU PLĂCUT CELALATE.. LE-„AM INCERCAT PE TOATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *