Top 10 jocuri racing Android

Salut !

Ehee, era şi timpul să vorbim despre jocuri pentru Android. Şi nu orice jocuri, ci racing games. Desigur, acest articol este dedicat băieţilor/bărbaţilor, sau chiar şi fetelor ce sunt atrase de maşini puternice, curse ilegale sau mai ştiu eu ce. Desigur, fiecare dintre aceste jocuri a fost aranjat după, hai să spunem preferinţele mele.

Nu vreau să mă laud, dar când vine vorba de un racing game pe Android, sunt cel mai cel. Mai împătimit decât o femeie într-un magazin de pantofi.Fiind un fan înrăit al acestor jocuri, am făcut un mic top cu jocurile care nu trebuie sa lipseasca din colectia unui racer .. fie el si pe smartphone .

 Fără să o lungesc, pe Locul 10, se află Nitro Nation. Mişto nume, mişto joc. Grafică super, acţiune etc. Adevărul e că îmi aminteşte de Drag Racing sau CSR Racing. Dar ăsta mi se pare mai mişto.

unnamed

Poţi descărca jocul de AICI.

Pe Locul 9, se află Fast Outlaw: Asphalt Surfers . Jocul îmi aminteşte de tipul de jocuri Temple Run evoluat în Agent Dash sau Minion Rush. Dar versiunea cu maşini. Oricum, jocul merită fiecare MB downloadat.

unnamed

Îl poţi descărca de AICI .

Locul 8. Pe locul 8 se află Formula Cartoon All-Stars. Pot spune că e cel mai amuzant joc cu maşini pe care l-am jucat în viaţa mea. 

2_formula_cartoon_all_stars

Îl poţi descărca de AICI.

 

Locul 7. Locul 7  este ocupat de Muscle Run. Muscle Run este un joc cu o grafică…hai să zic decentă, dar cu un potenţial chiar uriaş. Este interesant şi sincer îmi place.

unnamed

Poţi descărca jocul de AICI .

 

Locul 6. Pe locul 6 se află un joc poate chiar…hai să îi spun jucăuş. Numele lui: Blur Overdrive.

unnamed

Şi el, descărcabil din Google Play. AICI

Locul 5.

Am ajuns la mijlocul clasamentului şi acum începem acţiunea. Pe locul 5 se află Traffic Racer. Acţiunea, explozii, una alta. Este un joc energic, tot în genul Agent Dash.

Screen-Shot-2012-08-30-at-10.34.35-PM

Se poate descărca de AICI.

Locul 4. Locul 4 este ocupat de un alt super joc. GT Racing 2: The Real Car Exp. Este cred că unul dintre cele mai tari jocuri ale momentului. Merită jucat, are grafică extraordinară şi merită fiecare MB descărcat.

maxresdefault

Descarcă frumuseţea asta de joc de AICI. Crede-mă, merită !

 

Locul 3. Începe să miroasă a fum de cauciuc încins, de putere, de roţi nebune. E şi normal. Drift Mania: Street Outlaws, este un joc extrem de mişto, unde faci drifting şi alte chestii ce te las să le descoperi. Şi dacă nu îţi place…pe cine mint. Îl vei iubi !

4292-8a297fd3_680_400

Descarcă-l de AICI.

 

Locul 2. Deja începem să devenim serioşi. Generaţia a treia a celui mai tare joc de racing simulator este aici. Doamnelor şi domnilor, am onoarea de a vă prezenta Real Racing 3. 

real-racing

Am ajuns cred să venerez jocul ăsta. E aşa tare că nu mă mai uit la Asphalt 6 sau 7.

Descarcă-l de AICI.

LOCUL 1.

Îmi e tare greu să numesc un câştigător. Probabil nu numai mie, ci şi vouă. Este imposibil să alegi dintre jocurile astea 2 unul mai bun ca altul. Desigur, unii ar zice că EL e mai bun, alţii că CELĂLALT EL. Ei bine, eu zic remiză. Deocamdată. Daomnelor şi domnilor, câştigătorii ce îţi discută locul 1 sunt:

Asphalt 8:Airborne.

Asphalt_8_image

Descarcă jocul de AICI.

Need For Speed: Most Wanted.

1_need_for_speed_most_wanted

Descarcă de AICI.

Cam acestea ar fi jocurile ce eu ţi le recomand să le joci pe telefonul sau tableta ta Android .

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *