TouchPico- Videoproiector cu sistem de operare Android.

Ia ghiciti ce gadget avem acum la dispozitie cu sistem Android 4.4…Un videoproiector cu Android, memorie interna si TOUCH, citesti bine ce citesti, a fost lansat primul astfel de videoproiector revolutionar.

Gândit pentru situaţiile când ecranul unei simple tablete cu Android nu este de ajuns, TouchPico este un videoproiector de buzunar ce permite interacţiunea cu elementele redate pe suprafaţa de proiecţie, ca şi cum am avea în faţă un ecran gigant prevăzut cu interfaţă touch.

touchpico-33

 

Acest videoproiector vine cu versiunea Android 4.4, TouchPico dispune de 4GB memorie interna, conexiune la internet prin WiFi, Bluetooh pentru folosirea impreuna cu tastatura si mouse, difuzor incorporat, chiar si intrare HDMI pentru folosirea cu surse externe de semnal video. Potrivit producatorului, dispozitivul este prevazut cu sursa LED si atinge o luminozitate de 80 Lumeni, putand reda imagini cu diagonala de pana la 2 metri.

Pe acest videoproiector se pot rula jocuri si aplicatii native de Android, insa poate reda si continut de pe ecranul unui smartphone. In locul degetelor, interactionam cu elementele redate pe suprafata de proiectie folosind un stylus special prevazut cu emitator infrarosu.

Aparent, sistemul functioneaza ca si cum am avea in fata ecranul unei tablete gigant cu Android, lipsand doar suportul pentru comenzi multi-touch.

Videoproiectorul rulează jocuri şi aplicaţii native de Android, însă poate reda şi conţinut de pe ecranul unui smartphone. În locul degetelor, interacţionăm cu elementele redate pe suprafaţa de proiecţie folosind un stylus special prevăzut cu emiţător infraroşu. Aparent, sistemul funcţionează ca şi cum am avea în faţă ecranul unei tablete gigant cu Android, lipsind doar suportul pentru comenzi multi-touch (ex. zoom şi rotire).

touchpico-11

In functie de luminozitatea aleasa si aplicatiile rulate, TouchPico promite intre 1.5 si 2.5 ore de autonomie, insa fiind vorba de un gadget care va fi folosit mai mult in spatii inchise gasirea unei prize conectarea adaptorului AC nu ar trebui sa puna probleme.

touchpico-22

Acest proiector a fost propus in cadrul unui proiect indiegogo, videoproiectorul TouchPico a reusit sa atraga repede fani, generand deja fonduri de peste 178000 dolari, mult peste limita minimă de 55000 dolari necesari pentru demararea proiectului.

de peste 178000 dolari, mult peste limita minimă de 55000 dolari necesari pentru demararea proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *