Una dintre cele mai importante aplicatii android- Alerte de calatorie

MAE (Ministerul afacerilor externe roman) a lansat o aplicatie foarte utila pentru cei ce calatoresc in strainatate. Aplicatia se numeste sugestiv „Calatoreste in siguranta” si are ca scop trimiterea de alerte de pericol daca calatoresti intr-o tara precum Afganistan, Egipt si mai nou Ucraina.

plicația “Călătorește în siguranță” este destinată cetățenilor români care călătoresc în străinătate. Aplicația vă permite:
– să aflați condițiile de călătorie, alerta de călătorie, misiunile diplomatice şi informaţiile generale din țările în care călătoriți
– să puteți fi alertați în cazul în care apar situații speciale în țara în care vă aflați
– să vă înscrieţi în evidenţele Ministerul Afacerilor Externe din Romania într-o anumită ţară pentru a putea fi informaţi şi prin SMS
– să puteți contacta rapid cea mai apropiată misiune a României în caz de urgență
– să aflați rapid care sunt procedurile în cazul unor incidente (accident, îmbolnăvire, pierdere de acte, etc.)
– să accesați site-ul misiunii celei mai apropiate (în cazul conexiunii la Internet)

Aplicația permite Ministerului Afacerilor Externe din Romania să poată lua legătura rapid cu dumneavoastră în cazul în care v-ați înregistrat voluntar prezența într-o țară și vă aflați în dificultate. Veți putea fi contactat și în cazul în care apar urgențe în țara sau în regiunea respectivă.

Aplicatia arata nesperat de bine, MAE reusind sa ii ofere o grafica exceptionala (nu prea intalnta la chestii oficiale). In plus rolul ei este unul foarte important, aceasta putand chiar sa-ti salveze viata.

Screenshot_3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *