Welcome to Our Website

La vanatoare de monstri in Witcher Adventure Game

joc aventura pentru Android- Witcher Adventure Game

Universul creat de polonezul  Andrzej Sapkowski cu a sa serie de romane “The Witcher” este unul imens si, cu siguranta, poate rivaliza cu ceea ce au facut J.R.R. Tolkien sau George R.R. Martin.

De  aceea, vanatorul de monstri Geralt din Rivia nu putea sa ramana doar in acest mediu, fiind in 2007 imprumutat de conationalii de la CD Project Red, care l-au facut eroul unei populare trilogii de jocuri role playing (ultimul va aparea anul viitor). Mai nou, eforturile studioului s-au concretizat si intr-un joc table top care a inregistrat succes si a primit si o adaptare pentru Android, care mentine mult din farmecul originalului.

joc aventura pentru Android- Witcher Adventure Game

In primul rand, ceea ce uimeste la seria Witcher este lumea si personajele si, din fericire, acestea sunt exact asa cum le stiu cei care au intrat deja in contact cu jocurile precedente sau cu romanele.

Practic, posibilitatea de aventura este nelimitata, harta este vasta si personajele pe care jucatorul le intalneste sunt numeroase. Odata inceputa, o sesiune poate dura de la 30 de minute la 2 ore, timp in care cu siguranta sunt multe lucruri de facut.

Un minus al jocului este acela ca nu se poate salva, pastrandu-se astfel o caracteristica esentiala a jocurilor table top.

Jucatorul poate alege intre patru personaje: Geralt, vrajitoarea Triss Merigold, piticul luptator Yarpen Zigrin si bardul Dandelion. Acestuia i se pot alatura pana la patru prieteni pentru a juca in multiplayer (pe acelasi telefon sau online).

Exista si varianta de a fi insotit de companioni controlati de AI, insa nu aceasta este varianta pentru care jocul a fost creat. Oricum, odata inceput, un numar extins de misiuni sunt prezentate jucatorilor si, pentru a le rezolva, acestia trebuie sa colaboreze.

jocul Witcher Adventure Game

 

Pot fi alese cinci actiuni specifice: calatorie, dezvoltare, investigare, odihna si o abilitate speciala (ultima este specifica), progresul este determinat de rotirea zarurilor si in urma victoriilor si misiunilor indeplinite, fiecare jucator primeste un punctaj care, adunat, determina castigatorul partidei. Astfel, se poate alege colaborarea sau indeplinirea unor planuri ascunse, fiecare mod fiind unul potrivit.

[su_button url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cdpred.witcher.abg&hl=en” target=”blank” style=”3d” size=”6″  rel=”nofollow”]Descarca The Witcher Adventure Game de pe Google Play ![/su_button]

 

Din punctul de vedere al unui RPG, calitatile jocului nu pot fi contestate, insa adaptarea sa pentru mediul virtual a lasat urme, mai ales in ceea ce priveste tutorialele video extrem de lungi (care puteau fi inlocuite cu unele interactive) si multele probleme si bug-uri de la lansare (rezolvate, ulterior, de producatori). Pentru doar 6 euro insa, jocul se descurca admirabil.

Pentru fanii seriei mari, de pe console si PC, exista o multitudine de alte motive pentru incercarea acestei adaptari de Android.  De-a lungul aventurilor lungi, presarate de intalniri cu monstri si personaje familiare, pot fi utilizate peste 280 de carti cu abilitati asemanatoare cu cele deja cunoscute.

In plus, informatiile de pe acestea, Geralt si compania si lumea, in general, aduce aminte fanilor de ce Witcher este o saga atat de indragita. “The Witcher Adventure Game” nu este jocul perfect, dar pana in 2015 cand iese “Wild Hunt”, poate fi un mod ideal de a-ti petrece timpul, mai ales pentru cei care sunt deja fanii seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *